Website laten maken in Zarren

Passomedia - Dé websitebouwer in Zarren

Een professionele website is essentieel voor elk bedrijf om klanten te bereiken en concurrenten voor te blijven. Bij Passomedia, gevestigd in Torhout, West-Vlaanderen, begrijpen we het belang van een betaalbare en hoogwaardige website voor zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen.

Ontdek waarom Passomedia de ideale keuze is voor het laten maken van jouw website in Zarren.

Waarom Passomedia jouw website laten maken?

 • Responsief ontwerp: Onze websites worden ontworpen met de nieuwste technieken, zodat ze goed vindbaar zijn in Google en optimaal functioneren op elk apparaat.
 • Websitepakketten op maat: Passomedia biedt verschillende websitepakketten aan, waaronder Start, Basic, Plus, Pro en Premium. Zo kun je kiezen welk pakket het beste bij jouw behoeften en budget past.
 • Ingebouwde zoekmachineoptimalisatie (SEO): Passomedia zorgt ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt en meer klanten aantrekt dankzij onze basiszoekmachineoptimalisatie.
 • Volledige service: Naast het ontwerp van de website bieden we ook webhosting, domeinnamen, professionele e-mailadressen, aanpassingen en onderhoud aan. Alles wat je nodig hebt om online succes te behalen.

Een website laten maken in slechts enkele stappen

 1. We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en doelen voor jouw nieuwe website.
 2. Op basis van jouw input creëren we een eerste concept en passen dit concept vervolgens samen met jou aan, zodat het perfect aansluit bij jouw behoeften.
 3. Daarna duiken we in de code en ontwikkelen we een werkende website met een responsief design. Zo ziet jouw website er goed uit op zowel computers als mobiele apparaten.
 4. Nadat je het definitieve ontwerp hebt goedgekeurd, plaatsen we de website online. We melden de website ook aan bij Google en beveiligen deze met een SSL-certificaat, zodat jouw website goed gevonden wordt en optimaal beveiligd is.

Umbraco CMS

Gemakkelijk zelf je website beheren

Bij Passomedia begrijpen we dat je de vrijheid wilt hebben om je website zelf te beheren en bij te werken. Daarom werken we met het zeer gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Met dit krachtige contentmanagementsysteem kun je eenvoudig je website aanpassen zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Umbraco heeft wereldwijd meer dan 700.000 installaties en heeft zich bewezen als een betrouwbare CMS-oplossing. Met Umbraco profiteer je van de volgende voordelen:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Veiligheid en stabiliteit
 • Meerdere beheerniveaus
 • Maatwerk mogelijkheden

Umbraco is niet voor niets beoordeeld als het beste CMS in de Emerce top 100. Het stelt jou in staat om zelf de controle te hebben over je website en de vrijheid om deze aan te passen zoals jij dat wilt.

Contacteer ons vrijblijvend

voor jouw nieuwe website

Ben jij een ondernemer of zelfstandige in Zarren of heb jij een bedrijf in Zarren en wil je een professionele website laten maken door Passomedia? Of heb je nog vragen over onze websitepakketten, het ontwerpproces of andere diensten die wij bieden?

Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Gelieve naam in te vullen.
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.
Gelieve een telefoon in te vullen.
Gelieve een bericht in te vullen.