Webapplicaties

Software op maat en ontwikkeling van extra functionaliteiten voor jouw website.

Ontwikkeling op maat

Wil je, naast de beschikbare functies, nog extra functionaliteiten laten ontwikkelen? Dat kan, doordat wij gebruiken maken van het fantastische Umbraco CMS.

Ook een automatische koppeling tussen jouw huidige software en (nieuwe) website behoort tot de mogelijkheden.

Referentie

Hippo Safety Fence

Hippo Safety Fence® is een uniek omheiningssysteem dat speciaal ontworpen is om paarden een veilige en comfortabele leefomgeving te bieden. Als bedrijf met verdelers van het product over heel Europa, is het belangrijk om een overzicht te bieden op de website. Daarom hebben we voor onze klant een website pagina ontwikkeld met een handige Google Maps kaart waarop alle verdelers te vinden zijn. Bovendien kan er via de website eenvoudig gezocht worden naar de dichtstbijzijnde verdeler in de buurt.

Om het beheer van alle verdelers en hun contactgegevens makkelijker te maken, hebben we in het Umbraco CMS een handige functionaliteit voorzien waarmee de klant gemakkelijk alle verdelers kan beheren. Zo kan de klant steeds nieuwe verdelers aanvullen zodat deze automatisch op de website worden weergegeven.

Umbraco CMS

Uitgebreide maatwerk mogelijk

Met Umbraco CMS is het mogelijk om complexe websites en webapplicaties op maat te ontwikkelen, met bijvoorbeeld gepersonaliseerde content en integratie met andere systemen.

Door gebruik te maken van het geavanceerde Umbraco CMS, kunnen wij jouw website volledig aanpassen aan jouw behoeften.

  • Geavanceerd Umbraco CMS
  • Zéér gebruiksvriendelijk
  • Veilig, stabiel en snel
  • Website 100% op maat

Zit je met ideeën?

Laat ons dan even samen zitten om de mogelijkheden te bespreken.