Diensten

Passomedia maakt met de grootste zorg een succes van uw project.

Wat we doen

Passomedia specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van stijlvolle en professionele websites voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Wij bouwen gebruiksvriendelijke en betaalbare websites die goed scoren in zoekmachines.

Webdesign

Webdesign betekent voor Passomedia het creëren van kwalitatieve websites met gepaste look-and-feel. Wij bieden stijlvolle websites op maat en volledig aan de eisen van de klant. Er wordt gezorgd voor een krachtige uitstraling waarbij gebruiksvriendelijkheid en een hoge score in zoekmachines centraal staan.

Heeft u reeds een website die u wenst te vernieuwen? Naast het maken van nieuwe en unieke websites verzorgen wij ook het restylen van uw bestaande website. Dit kan gaan van gewoonweg de restyling van de grafische elementen tot een volledige re-make.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Search Engine Optimization (of SEO) zorgt er voor dat de vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines verhoogd wordt. Zo ook zal uw website uiteindelijk meer bezoekers krijgen. 

Content management (CMS)

Een goede website is er één die up-to-date is. Met behulp van een contentmanagementsysteem kan de klant zelf op een eenvoudige manier de inhoud van zijn website op elk moment aanpassen. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw website te laten integreren met een CMS waar men zelf gemakkelijk tekst kan wijzigen, foto’s aanpassen of een extra pagina aan de website toevoegen. Heel betrouwbaar en flexibel.

Domeinnamen en webhosting

Passomedia biedt betrouwbare hosting en domeinnamen aan. Wij raden voor uw eigen gemak aan om bij ieder webproject aan de domeinnaam en webhosting door ons te laten verzorgen. Op deze manier kunnen wij de nodige kwaliteit garanderen en heeft u slechts één aanspreekpunt voor alle technische aspecten van uw website.

Webapplicaties en IT-projecten

Of het nu gaat om ontwikkelen van webapplicaties, informatiseren van een bestaand archief, of vereenvoudigen van administratieve werkzaamheden, Passomedia kan u hierin steeds optimaal begeleiden.

Drukwerk 

Ook voor het verzorgen van allerhande drukwerk kan Passomedia u van dienst zijn.

Heeft u nog vragen? Wij nemen graag de tijd voor u. Contacteer ons